Esküvő a kastélyban

Legyenek önök az öttevényi kastély hercegi párja a nagy napon!

Legyenek önök az öttevény kastély hercegi párja és váltsák valóra az álmaikat nálunk!

Ha Ön egy meseszép kastélyos esküvőről álmodik, ne keressen tovább, megtalálta a legideálisabb helyszínt! Az 1870-ben épült kastély 2023 első felében teljeskörű felújításon esett át, megóvva a kastély eredeti báját és hangulatát. A belső terek összenyitásra kerültek, új burkolatokkal lettek ellátva, míg a mennyezeteket gipszstukkók és kristálycsillárok díszítik, igazi Versailles-i hangulatot teremtve. Konyhánk a régió legmodernebb konyhájává vált, ahol profi szakácsaink gondoskodnak arról, hogy minden étel a legjobb minőségű, friss alapanyagokból, különleges odafigyeléssel készüljön. Előzetes egyeztetés után többféle menüből választhatnak. Ehhez kapcsolódó kérdőívünket itt tudja kitölteni.  

2,6 hektáros ősparkunk kiváló helyszíne lehet a ceremóniának, a fotózásnak és természetesen az azt követő hajnalig tartó mulatságnak egyaránt. Akár a tavaszi virágokkal teli kertben, balzsamos nyárestén, lehulló őszi falevelek között vagy téli meseországban szeretnének örök hűséget fogadni, az öttevényi kastély egész évben páratlan látványt nyújt. Hamarosan megépülő rózsakertünk csodálatos fotóhelyszín lehet, míg teniszpályánk, játszóterünk és nyári medencénk kellemes időtöltést ígér. Elegáns báltermünkben 160 főt láthatnak vendégül, legfontosabb hozzátartozóik pedig 14 különlegesen berendezett, Versace burkolattal ellátott szobánkból választhatnak. Az ifjú pár és a közvetlen családtagok részére 3 izgalmas tematikus lakosztály áll rendelkezésre. 

Látogasson el hozzánk és hagyja, hogy rabul ejtse festői szépségű kastélyunk. A helyszín 2024 május 1-jétől, rendkívül kedvezményes áron, 6000 €-ért / alkalom bérelhető, mely magában foglalja a 14 szállodai minőségű szoba használatát is 2 éjszakára. Ha igazi komplex élményre vágyik 8000 €-ért teljes hétvégére is kibérelhető (p-sz-v). 

A KASTÉLY FRISSEN FELÚJÍTOTT ÉS ELŐZETES MEGBESZÉLÉS UTÁN LÁTOGATHATÓ!

FEJEDELMI KISZOLGÁLÁS 160 FŐRE KÖRASZTALOS ÜLTETÉS

FEJEDELMI KISZOLGÁLÁS
160 FŐRE KÖRASZTALOS ÜLTETÉS

BÍZZA RÁNK A SZERVEZÉSSEL JÁRÓ FÁRADALMAKAT

A négycsillagos szállodai minőségű kastély egészének bérlése 14 szobával együtt 6000 € / 2 éjszaka oder 8000 € / hétvége (péntek-szombat-vasárnap). Az árba beletartozik a kastély, a szobák előkészítése, a takarítás, a kert előzetes és utólagos rendbetétele, valamint a teljes privát használat biztosítása, figyelembe véve, hogy a kastély tulajdonosa szeparált részen a kastélyban lakik. Esküvőszervező szerződtetése ajánlott! 

Az esküvőszervezési szolgáltatásunk 1,000 € / alkalom. Ezen szolgáltatás lefed minden olyan szervezési feladatot, ami az esküvő kapcsán felmerülhet és végig személyes jelenlétet biztosít az esküvő teljes időtartamában. A kiválasztott fellépőket és egyéb szolgáltatásokat (pl virágrendelés, fotós, reptéri transzfer, catering) az ár nem foglalja magában. 

Töltse ki az esküvő szervezési kérdőívünket, hogy a legjobb ajánlatot tudjuk adni Önnek! 

A Kastély felnőtt barát helyszín, a kiállított műkincsek sérülékenysége miatt, 12 év alatti gyerek csak szigorú felnőtt felügyelettel tartózkodhat. 

FOGLALÁS ÉS IDŐPONT ELLENŐRZÉS

KEDVEZMÉNYES ÁRU ESKÜVŐSZERVEZÉSI SZOLGÁLTATÁSAINK

Tervezés és koordináció: Munkatársunk segít a legapróbb részletek megtervezésében, illetve az esküvő alatt is végig jelen van, hogy minden zökkenőmentesen alakuljon.

Dekoráció és díszítés: Bár kastélyunk önmagában is lenyűgöző, a megfelelő dekoráció segítségével tovább emelhetjük fényét. Munkatársunk a pár stílusának és az esküvő témájának megfelelően segít helyszín optimális és költséghatékony feldíszítésében. Nemcsak segítünk kiválasztani és megrendelni a megfelelő szolgáltatót, de a dekorálás folyamatát is lebonyolítjuk.

Catering: A kastélyban minden szükséges eszközzel felszerelt konyha és koktélbár található, szakembereink pedig garanciát jelentenek az egészséges és finom ételek elkészítésére. Küldetésünk, hogy a felszolgált menü tökéletesen passzoljon az ifjú pár ízléséhez, valamint az esküvő hangulatához. Borkínálatunkban egyaránt megtalálhatóak a magyar és nemzetközi pincészetek tételei, míg koktélbárunkban a legkiválóbb spiriteket kínáljuk professzionális kiszolgálással ötvözve.

Fotó- és videószolgáltatások: A Földváry-kastély lenyűgöző hátteret biztosít képek évideók elkészítéséhez. Munkatársunk segít a megfelelő fotós és/vagy videós megtalálásában, hogy a kastély adta lehetőségeket maximálisan kihasználásra kerüljenek.

Programszervezés: Természetesen nincs esküvő zene nélkül, így élő zenekart vagy dj-t is szívesen segítünk találni, emellett tűzijátékra vagy lovaskocsikázásra is van lehetőség. Megfelelő hangtechnikával ellátott táncparkettünk alkalmas bármilyen előadóművész igényeinek kielégítésére.

Szálláskoordináció: A kastélyunk a rendezvény ideje alatt ingyenesen biztosít szálláslehetőséget a pár vendégei számára. A kastélyban összesen 14 szoba áll rendelkezésre, ezenfelül térítés ellenében további 53 a Győrben található Hotel Garzonplázában ****. Ide az este során folyamatosan ingázó exkluzív kisbuszunk segítségével ingyenesen szállítjuk a vendégeket.

Transzfer: Szolgáltatásunk részeként segítünk költséghatékonyan megszervezni a transzfert, hogy minden vendég könnyen és kényelmesen eljusson a helyszínre.

A Kastély felnőtt barát helyszín, a kiállított műkincsek sérülékenysége miatt, 12 év alatti gyerek csak szigorú felnőtt felügyelettel tartózkodhat. 

(A szolgáltatók költségét minden esetben a megrendelő fizeti)

IVÁNKOVITS MARIANNA

KASTÉLY VEZETŐJE, ESKÜVŐ SZERVEZŐ

Több, mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik az esküvőszervezés, szállodaezetés és vendéglátás területén. Olaszországban szerzett diplomája után több, mint egy évtizedet töltött külföldön Angliában, ahol sokrétű szakmai tapasztalatot gyűjtött. Nyolc éve a cégcsoporthoz tartozó négycsillagos Garzon Plaza Hotel vezetője, ahol számos rendezvényt, konferenciát szervezett és bonyolított le, beleértve hazai és nemzetközi sporteseményeket és esküvőket. Korábban két esküvői szezonban már vezette Földváry-kastélyt és a felújítást követően a kastély rendezvényszervezőként dolgozik tovább. 

Keresse kolléganőnket közvetlenül az [email protected] e-mail címen!