GRAND OPENING: 2024.04.30.
9153 Öttevény, Fő út 173. Hungary
Egy különleges gasztronómiai íz utazás keretében szeretném meghívni Önt és partnerét, az Öttevényi kastély megnyitójára, melyet Dr. György László kormánybiztos fog ünnepélyesen átadni. A rendezvényre meghívtuk a régió összes prominens vállalkozásának vezetőjét és a sajtót is! Nagy örömömre szolgálna ha látogatásával megtisztelne bennünket!
A megnyitó fő attrakciója egy különleges séfpárbaj, ahol Suga Péter, a Húsevő Bisztró séfje, és Szabó Attila, a Tioman Étterem tulajdonos konyhafőnöke méri össze tudását. Mindkét séf egy hatfogásos kóstolómenüvel készül, melyet egy kötetlen, jó hangulatú állófogadás keretein belül szolgálunk majd fel. Az ízutazást a franciaországi tanulmányútjukról visszatért Varga Klaudia és Bárdy Martin, cukrászmester-páros desszertbemutatója teszi még színesebbé. Ráadásként megnyitjuk a látványos Havana Club bárunkat is, ahol Bíró Gábor bartender fogja elvarázsolni vendégeinket.
A megnyitó fő attrakciója egy különleges séfpárbaj, ahol Suga Péter, a Húsevő Bisztró séfje, és Szabó Attila, a Tioman Étterem tulajdonos konyhafőnöke párbajoznak egymással, aminek keretében a győztes a vendég lesz! Mindkét séf egy hatfogásos kóstolómenüvel készül, melyet egy kötetlen, jó hangulatú állófogadás keretein belül szolgálunk majd fel. A kóstoló ideje alatt Széles Zoltán és a Kvin Operett fogja szórakoztatni Önöket. Az ízutazást a franciaországi tanulmányútjukról visszatért Varga Klaudia és Bárdy Martin, cukrászmester-páros desszertbemutatója teszi még színesebbé. Ráadásként megnyitjuk a látványos Havana Club bárunkat is, ahol Bíró Gábor bartender fogja elvarázsolni vendégeinket.
Suga Péter, a kivételes tehetségű mesterszakács, olimpiai ezüstérmes és világbajnoki aranyérmes díjazott, valamint számos szakácsverseny elismert zsűritagja. Pályáját Miskolcon kezdte, ahol korai sikerei hamar meghatározták szakmai útját. A fővárosban olyan híres éttermekben dolgozott, mint a Gundel, a Paradiso és a Kempinski. Jelenleg a Húsevő Bisztró konyhájának vezetése mellett a Földváry-kastély Executive Chef-jeként gondoskodik a felszolgált ételekről. Aaz a’la carte konyhaművészetben elért eredményei mellett saját szakácsklubot is alapított, amellyel még inkább hozzájárul a hazai gasztronómiai világ gazdagításához.
JOSPER GRILL VARIÁCIÓK 3 tételben:
Szabó Attila a világ több táján, a legelismertebb sztárséfek mellett dolgozva sajátította el azokat a kifinomult íz- és esztétikai értékeket, amelyek ma már saját konyhaművészetének alapjait képezik. Megjárta többek között Belgiumot, Spanyolországot, Monacót, Németországban pedig saját üzleteiben csiszolta tovább tudását, ahol az ízek, illatok és a különféle összetevők harmonikus egyensúlyának mestere lett. Nemrégiben feleségével közösen nyitották meg Győr első vegán éttermét, a Tiomant, mely üde színfoltot hozott a város a gasztronómiai palettájára. Céljuk, hogy olyan éttermet alkossanak, ahol a vendégeik kiszakadhatnak a szürke hétköznapokból, a szemnek és az ízlelőbimbóknak is felejthetetlen élményt nyújtva. Az ételek által közvetített üzenet összhangban van Attila kedvenc idézetével, miszerint: „Minden nap adj a testednek valami jót, valami finomat, hogy a lélek örömmel lakjon benne”, amely a gasztronómiai élvezetek és az élet iránti szeretet fontosságát hangsúlyozza.
Varga Klaudia és Bárdy Martin nem csak a cukrász konyhában alkotnak tökéletes párost, hanem a magánéletben is. Történetük még nem túl hosszú, viszont annál inkább színes és káprázatos! Magyarországon, egy francia desszertekkel foglalkozó tanfolyamon kezdődött ismeretségük, ami aztán egy közös utazásba torkollott Franciaországba, ahol tanulmányokat folytattak és szakmai tapasztalatot szereztek. Itt mélyült el kapcsolatuk a szerelemig. Klaudia egy évet, míg Martin másfél évet töltött el külföldön, ezalatt számos értékes tapasztalatra tettek szert. Martin korábban Budapest nívós hoteljeiben szerzett cukrász szakmai tapasztalatot. Mindketten rendkívüli kreativitással és széles látókörrel rendelkeznek, munkájukat precizitás és alázatosság jellemzi. Hazatérésük után Budapest népszerű helyein találtak munkát: Martin egy Michelin-csillaggal kitüntetett étteremben, míg Klaudia az egyik legelismertebb olasz étteremben dolgozik.
A kastélyban 14 szállodaszoba várja vendégeit, ám a rendezvény ideje alatt ezeket csak megtekinteni lehet, lefoglalni nem. Amennyiben szeretne szállást foglalni, válassza győri partnerszállodánkat, a Hotel****Garzon Plaza-t!
A kastély területén és a bejárat közelében vendégeink ingyenesen parkolhatnak. Kollégánk segít az eligazodásban és felügyeli a gépjárművek biztonságát a rendezvény ideje alatt.
A rendezvény zártkörű. A belépés csak meghívott és regisztrált vendégeink számára engedélyezett.
A kastély és a hozzátartozó 2,6 hektáros őspark a rendezvény teljes időtartama alatt szabadon megtekinthető.
Amennyiben elfogadja meghívásunkat, kérjük, hogy az alábbi űrlapot kitöltve szíveskedjen visszajelezni!
9153 Öttevény, Fő út 173. Hungary
[email protected]
Ivánkovits Marianna