Esküvői divatbemutató és kiállítás

Fedezze fel a legújabb esküvői trendeket a Földváry-kastély történelmi falai között, ahol 2024. szeptember 28-29-én hazai és nemzetközi tervezők egyedülálló kollekciói kerülnek bemutatásra.

Az esemény időpontja: 2024.09.28-29.

Az év legjobban várt esküvői ruha bemutatója

A szakma legjelesebb képviselői és tervezői egyesülnek, hogy elhozzák az év egyik legjobban várt esküvői ruha bemutatóját. Az esemény a romantika és elegancia jegyében, káprázatos környezetben zajlik majd, ahova a jegyespárokat is szeretettel várjuk! 

Divatbemutatók

Bemutatjuk az esemény kiállítóit, akik között neves tervezők és feltörekvő tehetségek egyaránt megtalálhatók.
Az ő munkáikat és legújabb kollekcióikat csodálhatja meg a közönség.

Szeptember 28. 10:00 - Sármán Nóra

A Nora Sarman esküvői és alkalmi ruhákra specializálódott divatmárka. A ruhák a manufakturális jellegű családi műhelyben, magas minőségű, gondosan válogatott anyagokból készülnek.

Szeptember 28. 14:00 - Julia Lara König

Egyedi esküvői és estélyi ruhákat tervezek, valamint egyéni couture kreációkat készítek bécsi műhelyemben. Emellett lehetőséget kínálok meglévő ruhák módosítására is.

Szeptember 29. 10:00 - Szervezés alatt

Hamarosan

Szeptember 29. 14:00 - Szervezés alatt

Hamarosan

Kiállítók

Jelentkezzen most!

Jelentkezzen most, és legyen részese ennek az exkluzív eseménynek, ahol a divat és a művészet találkozik. Ne hagyja ki ezt a különleges alkalmat, hogy az elsők között ismerje meg a következő szezon legfrissebb trendjeit.

Az esemény időpontja: 2024.09.28-29.

Regisztráció az eseményre

Regisztráljon még ma, biztosítsa helyét az év egyik legkiemelkedőbb divateseményén, és ismerje meg az esküvői divat legújabb dimenziót a Földváry-kastélyban.
Divatbemutató jelentkezés