Foglalás menete

1. Kérjük, válassza ki az ideális időpontot a weboldalunkon, és regisztrálja azt, már az időpontot biztosította magának.

2. Kérjük töltse ki az igény felmérő kérdőívünket (kattintson ide), hogy pontosabb információval tudjunk szolgálni önöknek.

3. Ha ez megtörténik az esküvőszervező munkatársunk felkeresi Önt a következő lépések és a konkrét igények átbeszélésére, majd elkészíti az Önök egyedi árajánlatát.

4. A megbeszéltek alapján elkészítjük a Bérleti és a rendezvényszervezési szerződést.

5. A szerződésben meghatározottak alapján, kérünk Önöktől foglalási előleget, amely összege 2000 EUR. Az előleg kifizetése nélkül a foglalás nem érvényes, és az időpont automatikusan törlésre kerül a szerződés pedig érvényét veszti. A foglalást a kiválasztott dátumot megelőző 60 naptári napig díjmentesen töröltetheti, mely esetben a foglalási díjat hiánytalanul visszautaljuk Önnek.

6. Az esküvőt megelőző 60 nappal esedékes a kastélybérlés 4000 EUR-os hátralékának kifizetése. 8 napot meghaladó késedelem esetén a foglalást töröljük, és ekkor már nem áll módunkban a foglalót visszatéríteni.

7. A kastélybérlési díj kifizetése után legkésőbb néhány héttel véglegesíteni kell a menüt és a vendéglátás részleteit egy előzetes létszám megadásával.

8. A nagy nap előtt 30 nappal az étel- és italcsomag árának 50%-át ki kell fizetni a foglalás érvényességének fenntartása érdekében.

9. Az esküvő előtt 3 nappal véglegesíteni kell a létszámot. Ezután sajnos nem lehetséges változtatni. Ezen időpontban kell rendezni az étel- és italcsomagok fennmaradó részét is.

10. A rendezvény után az extra rendelések és a koktélbárban fennmaradó tételek kerülnek elszámolásra.

Díjak és szolgáltatások:

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az étel- és italszolgáltatásokra automatikusan 5% szervízdíjat számítunk fel, amely nem szerepel az árajánlatban, valamint 60 fő alatti rendezvény esetén 1000 EUR személyzeti költségfelárat számolunk fel.

Reméljük, hogy minden rendben lesz a foglalásával és a kiválasztott időponttal kapcsolatban. Bármilyen kérdése merülne fel, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni munkatársainkkal.

Köszönjük, hogy a Földváry Kastélyt választotta, és várjuk, hogy hozzájárulhassunk a nagy nap feledhetetlenné tételéhez.