‘Négy évszak a kastélyban’ - fotópályázat

Pályázati időszak: 2024. június 1-től 2025. június 1-ig.

Az öttevényi Földváry-kastély „Négy évszak a kastélyban” című fotópályázatot hirdet amatőr fotósok számára. A pályázat célja, hogy a kastély évszakos változásának megörökítése által gazdag képes gyűjteményt hozzunk létre, amelyet későbbi marketingtevékenységeink során hasznosíthatunk. Ennek fényében a pályázók műveit szabad felhasználású jogállással várjuk. 

Fotózási események

Győri balett-tánc és esküvőiruha-bemutató
Időpont: 2024.06.17

Sámán Nóra neves esküvői ruhatervező 2024-es kollekcióját a Győri Balett táncosai fogják bemutatni. A produkciót hársfa művész kíséri, valamint egy Old Timer autó is szerepet kap majd.

Földváry-kastély napok
Időpont: 2024.08.19-20

Ismerkedjen meg a Földváry-kastély pompás helyszínével 2024. augusztus 19-20-án, ahol egy exkluzív, kétnapos nemzetközi baba- és mackókiállítás, valamint régiségvásár várja az érdeklődőket. Csodálja meg a gyűjtők legértékesebb kincseit, melyet izgalmas programokkal teszünk emlékezetessé mind a kicsik, mind a nagyok számára.

Fotózás és videózás részletei

 • A weboldalon megjelölt események időpontjában biztosítunk lehetőséget a fotózásra. 
 • A személyes fotózási lehetőség időpontjai bejelentkezés alapján, pályázókként lesznek beosztva.  
 • Az első fotózási alkalom egyben egy különleges esemény lesz: a győri balett kosztümös táncosai hárfaművész kíséretében járják be a kastélyt, mely kiváló alkalmat biztosít a fotósok számára a kreatív alkotásra. 

Pályázati feltételek

 • A pályázat nyitott minden amatőr fotós számára.
 • A beküldött munkáknak át kell ölelniük a négy évszakot, bemutatva a kastélyt minden különleges pillanatában.
 • Minden pályázó legfeljebb 5 fotót nyújthat be évszakonként, melyek a kastély különböző évszakokban történő megjelenését rögzítik.
 • A fotókat digitális formátumban, magas felbontásban kérjük beküldeni a [email protected] címre
 • a pályázat csak akkor tekinthető elbírálhatónak, ha legalább 10 független pályázó a feltételeknek megfelelő módon beadja a műveit.

Pályázati Időszak: 2024. június 1-től 2025. június 1-ig.

Extra témák

Minden fotózás alkalmával egy extra témát biztosítunk, amelyhez ötleteket szívesen fogadunk a pályázati e-mail címen. A következő egy év során lehetőség lesz többek között menyasszonyi ruhás balerinák, korhű ruhába öltözött modellek, szarvasok és pávák, télen lovas szánkó, nyáron lovas hintó, tenisz verseny, medencéző modellek, valamint egyéb ötletes témák fotózására, a kastély festői környezetében.  

A jelentkező pályázókat, minden, a kastélyhoz kapcsolódó különleges esemény alkalmával e-mailben értesíteni fogjuk, hogy ezeket lencsevégre tudják kapni. Ilyen lesz a 2024. augusztus 19-én megrendezésre kerülő főzőverseny és eskető-pavilonszentelés. 2024. június 17.-én pedig a győri balett táncosai mutatják majd be Sámán Nóra neves esküvői ruhatervező 2024-es kollekcióját. A táncosokat hársfaművész kíséri majd és egy Old Timer autó is szerephez fog jutni ezen a napon. 

2024. Június 17.

A Győri Balett táncosai fogják bemutatni Sámán Nóra neves esküvői ruhatervező 2024-es kollekcióját. A produkciót egy hársfa művész fogja kísérni, és az eseményen egy Old Timer autó is szerepet kap.

2024. Augusztus 19.

Hagyományteremtő jelleggel kerül megrendezésre a Földváry-kastély Nap, amelyen többek között főzőverseny, egy esküvői pavilon felszentelése és régiségvásár is szerepet kap.

Jelentkezés

A pályázatra való jelentkezéshez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, amely elengedhetetlen a megfelelő kapcsolattartás biztosításához a pályázat ideje alatt. Kérjük, adja meg adatait pontosan. A pályázatokat folyamatosan fogadjuk, így bármikor csatlakozhat. Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, hogy bemutassa tehetségét és új perspektívákat fedezzen fel a fotózás terén. Sok sikert kívánunk minden jelentkezőnknek!

Jelentkezés a pályázatra

Nagyon örülünk, hogy ilyen sokan jelentkeztek a fotópályázatra, melynek regisztrációját lezártuk.

A pályázóknak sok sikert kívánunk és kérjük, hogy folyamatosan kísérjék figyelemmel a weblapon szereplő információkat.

További információk

A zsűriben rangos profi fotósok és a kastély tulajdonosa, Matusz Balázs vesz részt.

Beküldött anyagokat folyamatosan vizsgálni fogjuk és az arra érdemesnek találtakat megjelentetjük a fotó készítőjének nevével a Facebook és az Instagram oldalunkon, videós anyag esetében pedig a TikTok és a YouToubeoldalunkon. Amennyiben profi esküvői fotósról van szó, a legjobb műveket a szerző feltüntetésével a weboldalon az esküvői fotógalériában is megtalálhatóak lesznek, így megkönnyítve az ifjú párok számára a fotósuk kiválasztását. 

 • A pályázatokat legkésőbb 2025 június 1. éjfélig kell beküldeni a megadott email címre.
 • A nyerteseket rá 30 nappal értesítjük.
 • A pályázók a képek beküldésével automatikusan hozzájárulnak ahhoz, hogy a Földváry Kastély korlátlanul és térítésmentesen felhasználhassa azokat marketing és promóciós célokra.
 • A képek szerzői jogai a fotósoknál maradnak, azonban a kastély szabad felhasználási jogot szerez a beküldött munkákra.
Az Öttevényi Földváry Kastély minden amatőr fotóst szeretettel vár, hogy megörökítsék és megmutassák a kastélyt minden évszakban rejlő egyedi szépségét. A fotópályázat remek lehetőség a tehetség bemutatására és az alkotás örömére.