Veranstaltungen

I. Földváry Schlosstage
Időpont: 2024.08.19-20

19.-én Régiség vásár a kastély udvaron és 19.-20.-án pedig nemzetközi baba- mackó kiállítás a kastély belső tereiben várja Önt. Csodálja és akár vásárolja meg a régi idők féltett ereklyéit és a gyűjtők legértékesebb kincseit. A kiállítással és vásárral párhuzamosan, izgalmas kísérő programokkal tesszük emlékezetessé mind a kicsik, mind a nagyok számára az ünnepnapot. A földváry napok hagyományteremtő jelleggel kerülnek megrendezésre és szervesen kapcsolódnak a falunaphoz.
Aktív

Hochzeitsmodenschau und Ausstellung
Időpont: 2024.09.28-29.

A régió három legrangosabb divatvárosának, Bécsnek, Budapestnek és Pozsonynak tervezői egyesülnek, hogy az esküvői divat legújabb trendjeit bemutassák a káprázatos Földvári Kastélyban. A 2024. szeptember 28-29-én esedékes esemény a divatvilág legjelesebb személyeit várja az érdeklődő ifjú párok mellett.
Hamarosan

Fotowettbewerb
Időpont: 2024.06.01-2025.06.01

Az öttevényi kastély büszkén hirdeti meg fotó- és videópályázatát „Négy évszak az öttevényi kastélyban” -címmel. A pályázat célja, hogy bemutassuk a kastély és kertjének változó, magával ragadó szépségét minden évszakban, fényképes és videós anyagokon keresztül.
Lezárva

Grand Opening
Időpont: 2024.04.30

A megnyitó fő attrakciója volt egy különleges séfpárbaj, ahol Suga Péter, a Húsevő Bisztró séfje, és Szabó Attila, a Tioman Étterem tulajdonos konyhafőnöke párbajoztak egymással, aminek keretében a győztes a vendég volt! Mindkét séf egy hatfogásos kóstolómenüvel készült, melyet egy kötetlen, jó hangulatú állófogadás keretein belül szolgáltunk fel. A kóstoló ideje alatt Széles Zoltán és a Kvin Operett szórakoztatta a vendégeket. Tekintse meg a rendezvényről készült képeket!
Vége