Konferenz

130 fős konferenciaterem és hozzá körasztalos ültetésű étterem

EGYEDI HELYSZÍN GYŐR KÖZELÉBEN

Győrtől 15 km található a régió legexkluzívabb rendezvénykastély a 2,6 hektáros őspark szívében elhelyezkedő öttevényi Kastély.

 A Konferenciatermünkben lehetőség van egy 4×2,5 méteres színpad, mögötte pedig LED faltelepítésére, ami előtt 130 kényelmes konferenciaszéket helyezhetünk el. A díszebédet vagy vacsorát a többi termünkben körasztalos ültetéssel, akár sztárséfek által készített fogásokkal tudjuk prezentálni. Amennyiben nem kíván ültetett étkezést, állófogadásos vagy svédasztalos jelleggel is készséggel alakítjuk a kastélyt. Hatalmas bárunkban szinte minden különleges ital és koktél elérhető, bármixereink külön kérésre szívesen elkápráztatják vendégeit.

TELJES KIZÁRÓLAGOSSÁG A RENDEZVÉNYEKRE

A Földváry-kastély kibérlése esetén 6000 EUR / 2 éjszaka összegért garantáljuk, hogy az esemény alatt a helyszín teljesen zártkörű lesz, így csak Ön és meghívott vendégei tartózkodhatnak a birtokon. Ez egyedülálló lehetőséget biztosít, hogy a rendezvényét a legnagyobb diszkréció mellett bonyolítsa le, valamint bemutathatja cége kivételességét azzal, hogy egy exkluzív helyszínen fogadja őket. 

MODERN KONFERENCIAFELSZERELTSÉG

A kastély 2023-2024 –ig terjedő időszakban teljeskörű felújításon esett át, aminek keretében nem csak a burkolatok kerültek kicserélésre Versace és Roberto Cavallu stílusban, hanem a teljes konyhatechnológia és gépészet is, mely garantálja a kastély maximális komfortját. Konferenciatermünkben lehetőség van egy 4×2,5 méteres színpad, mögötte pedig LED faltelepítésére, ami előtt 131 kényelmes konferenciaszéket helyezhetünk el. A díszebédet vagy vacsorát a többi termünkben körasztalos ültetéssel, akár sztárséfek által készített fogásokkal tudjuk prezentálni. Amennyiben nem kíván ültetett étkezést, állófogadásos vagy svédasztalos jelleggel is készséggel alakítjuk a kastélyt. Hatalmas bárunkban szinte minden különleges ital és koktél elérhető, bármixereink külön kérésre szívesen elkápráztatják vendégeit.

EXKLUZÍV SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK

További 6,000 EUR / 2 éjszaka ellenében a kastély 11 luxus lakószobája és 3 lakosztálya is kibérelhető, így tökéletes választás, ha többnapos konferenciát tervez. Ha igazi komplex élményre vágyik 8000 €-ért teljes hétvégére is kibérelhető (p-sz-v).  A cégcsoportunk négycsillagos Hotel Garzonpláza szállodájában pedig a teljes konferencia létszámát el tudjuk szállásolni, ahol 54 kétágyas szobával rendelkezünk. Kérésre a transzfert is szívesen biztosítjuk a hotel és a konferenciaterem között.

LEGJOBB VÁLASZTÁS

Az öttevényi Földváry-kastély nem csupán egy helyszín; egy teljes élménycsomagot kínálunk, ahol a kivételes események mellett a kényelem és a luxus is garantált. Várjuk, hogy üdvözölhessük Önt és vendégeit ezen a különleges helyen, ahol a történelem és a modern kényelem találkozik. A vendégek további kényelmét egy teniszpálya és egy úszómedence is szolgálja.