VENDÉGLÁTÁS

Profi csapat – Exkluzív környezet – Prémium kiszolgálás

SZTÁRSÉF A KONYHÁBAN

Büszkén ajánljuk Suga Péter Executive Chef és profi csapatának gasztronómiai mesterműveit. Azért, hogy rendezvénye felejthetetlen legyen, az igényeinek legmegfelelőbb ételeket és italokat fogjuk elkészíteni. Minden eseményt személyre szabottan kezelünk, legyen az esküvő, konferencia vagy egyéb rendezvény.

Suga Péter pályáját Miskolcon kezdte, majd a budapesti Gundel, Paradiso és Kempinski éttermeken keresztül jutott el Győrbe, ahol a Patió majd a La mareda konyhafőnökeként folytatta munkáját. Szakmai versenyeken elért európai sikerei között olimpiai ezüst és világbajnoki arany is szerepel. Péter többek között tematikus vacsorákhoz tervez menüt, a legnevesebb borászokkal szervez borvacsorákat, de alapított már szakácsklubot, és különböző versenyek zsűrizésében, valamint kamarai vizsgáztatásokban is részt vesz. Neve összeforrt a minőségi gasztronómiával.

Amennyiben azt szeretné, hogy sztár séfünk ne csak az előkészületekbe és a menük elkészítésébe vegye ki a részét, hanem az esküvőn is személyesen a rendezvény végéig prezentáljon, úgy azt 300 € / este áron vállalja.

Amennyiben más catering céget szeretne megbízni a vendéglátás lebonyolításával, úgy arra is van lehetőség, ez esetben a konyhát és a bárt külön ki lehet bérelni tőlünk, 5000 EUR/ alkalom áron.

Bízza ránk a gasztronómiai élményeket és adja át magát a legfinomabb falatok csábításának.

Referenciákat a tálalásokról a galériában talál.

FEDEZZE FEL A CUKRÁSZAT KÜLÖNLEGESSÉGÉT VARGA KRISZTIÁNNAL

… több mint három évtizede a cukrászat művészetének hűséges alkotója! Krisztián a Győri Toscana Cukrászdát irányítja mestercukrászként, ahol büszkén képviseli a cukrászat tradicionális irányzatát, csakis természetes alapanyagokkal, igazi tejszínnel dolgozik. Ha őt választják esküvői torta elkészítésére, garantáltan nem fog csalódni.

Ne döntsön vakon! Kóstolja meg a frissen készült édességek egyedülálló ízét a Győri Toscana cukrászdában, és érezze az igazi minőséget. Kínálatunkban a torták mellett édes és sós sütemények is megtalálhatók, illetve búcsú csomagot is készítünk, hogy a vendégeinek is adhasson valami eseményhez illő viszont ajándékot.

Rendelje meg tortáját Győri áron, de világszínvonalú minőségben! Látogasson el a Toscana cukrászda weboldalára, vagy nézze meg a esküvői torta galériánkat!

Kérjen munkatársunktól segítséget vagy írjon közvetlenül a mesternek és kérjen tőle egyedi ajánlatot a [email protected] e-mail címen, hogy a legfontosabb pillanatokat megkoronázhassuk!

FOGLALÁS ÉS IDŐPONT ELLENŐRZÉS

Esküvő esetén 160, konferenciák alkalmával 200 fős körasztalos ültetett, tányérszervizes, étkeztetést tudunk biztosítani. Ennél nagyobb rendezvények szervezésénél 300 fős állófogadás kiszolgálását tudjuk vállalni a kastély központi éttermi részében.